Oranjebar Super League Nederland team heet in seizoen '22-'23 E.S.S. Oranjebar 1

De Oranjebar zal opnieuw deelnemen aan de Super League Nederland en zal dit seizoen haar kampioenstitel in de Hoofdklasse verdedigen onder de naam; E.S.S. Oranjebar 1.

 

Vanaf 08 oktober aanstaande zullen er met tussenpozen weer achttien wedstrijden worden gespeeld in de Super League Nederland competitie waarna de kampioenstitel in de Hoofdklasse hopelijk weer naar Mariahout kan worden meegenomen.

 

Lange tijd was het onzeker of meervoudig kampioen Oranjebar opnieuw zou deelnemen aan de SLN competitie. Het heilige vuur hiervoor ontbrak een beetje bij Oranjebar uitbater Peter van den Broek die graag een stapje terug wilde doen. Gelukkig wilde hij zijn mening herzien na een goed gesprek met de mannen van Dart Youngstars Management die een nieuwe partner voor een samenwerking m.b.t. het Super League team voorstelden. Het bedrijf Excellent Sales Strategy zal dit seizoen als partner van de Oranjebar verbonden zijn aan het team E.S.S. Oranjebar 1 dat met een deels nieuwe selectie spelers weer een gooi zal doen naar het kampioenschap in de Hoofdklasse.

 

Naast oud spelers Andy Beatens, Davy van der Zande, Jeremy van der Winkel, Jermaine Wattimena, Moreno Blom, Sven Verdonck, Tony Martinez en Youri Duijster die afgelopen jaar al deel uitmaakten van de spelersgroep zijn voor dit seizoen Jelle Klaasen, Jeffrey Bekema en teamcaptain Santino Broer toegevoegd en is het niet uitgesloten dat er nog twee spelers worden toegevoegd.

 

De competitie begint voor de E.S.S. Oranjebar 1 mannen zoals gezegd op 08 oktober aanstaande; zij zullen dan afreizen naar Apeldoorn om het afgelopen seizoen gepromoveerde Vrijbuiter Superleague te treffen. De eerste thuiswedstrijd zal worden gespeeld op 29 oktober aanstaande wanneer Café De Dissel op bezoek komt bij E.S.S. Oranjebar 1 in Mariahout. Het volledige programma is hier te vinden en de thuiswedstrijden van E.S.S. Oranjebar 1 worden hier uitgelicht.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK