Oranjebar spelers verdeeld over Wales en Duitsland voor deelname aan Internationale evenementen

Oranjebar spelers naar Wales en Duitsland tijdens dartweekend met Münsterland Trophy, Münsterland Classic, Welsh Open en Lithuania Open.

 

Aankomend weekend staan er maar liefst vier internationale toernooien op de agenda. In Duitsland zullen de Münsterland Trophy en Münsterland Classic gespeeld worden, in Wales staat de Welsh Open op het programma en ook de Lithuania Open wordt dit weekend gespeeld. Vele Nederlanders zullen dit weekend weer aan de oche verschijnen waaronder natuurlijk ook Oranjebar spelers.

Münsterland Trophy/Classic:
Dit jaar opnieuw twee toernooien tijdens het Bull Munsterland weekend. Op zaterdag wordt  de Münsterland Trophy gespeeld waaraan de Oranjebar spelers Patrick Morelissen, Davy van der Zande, Roel Donkers en Peter van den Broek zullen deelnemen. Op zondag zijn er op de deelnemerslijst van de Münsterland Classic geen Oranjebar spelers te vinden.

 

Open Wales:
De vaste garde met Oranjebar spelers die al jaren meedoen om de kwalificatie voor de Winmau World Masters, Lakeside World Professional Championship en overige invitatie toernooien zijn dit weekend terug te vinden bij het Welsh Open. Dit toernooi vindt al sinds mensenheugenis plaats op het familiepark van Pontin’s in Prestatyn. Verschillende dartevenementen zullen tijdens dit weekend worden gespeeld maar het gaat natuurlijk om de singles op zondag. Geert de Vos, Michel van der Horst, Willem Mandigers, en Anneke Kuijten zullen allemaal naar Groot-Brittannië afreizen om hieraan deel te nemen.

Lithuania Open:
Alsof het allemaal niet genoeg is zijn er dit weekend ook nog punten voor de diverse rankings te verdienen in Litouwen waar de Lithuania Open 2015 zal worden gespeeld. In het mooi “Trasalis–Trakai Resort & SPA” in Trakai zullen op zaterdag de singles worden gespeeld. Ondanks dat een groot aantal Engelsen, Zweden en andere nationaliteiten tot de deelnemers behoren zijn er geen Nederlanders of Belgen op de deelnemerslijst vermeld.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK