Oranjebar spelers presteren goed in Duitsland, resultaten in Wales beloond met punten

De spelers van de Oranjebar die afgelopen weekend deelnamen aan de Internationale toernooien in Duitsland en Wales wisten op een enkele uitzondering na allen punten te behalen. Meulenkamp en de Vos eindigen beiden in kwartfinale.

 

Afgelopen zaterdag beten 5 Oranjebar spelers de spits af in het single toernooi van de Munsterland Trophy. Voor Peter van den Broek en Davy van der Zande was het te vroeg want beide zagen geen kans hun eerste ronde partij te winnen. Patrick Morelissen en Roel Donkers deden het een stuk beter en werden pas uitgeschakeld bij de laatste 16 zodat de mannen beiden op de 9e plaats eindigde. Ron Meulenkamp beleefde weer eens een goede dag en eindigde een ronde verder op de 5e plaats.

Op zondag werd in Duitsland vervolgens de Munsterland Classic gespeeld en hierin werd Patrick Morelissen helaas al in de eerste ronde uitgeschakeld door de latere toernooiwinnaar Fabian Roosenbrand. Ook Ron Meulenkamp wist deze dag niet verder te komen als de eerste ronde.

 

In het Britse Prestatyn werd intussen ook begonnen met de dames en heren singles van de Welsh Open. In het damestoernooi verslikte Anneke Kuijten zich in de eerste ronde in haar tegenstander en werd zij voor de zoveelste keer dit seizoen uitgeschakeld voor de punten. Bij de heren ging het een stuk beter want zowel Geert de VOs, Willem Mandigers als Michel van der Horst wisten hun sheetfinale te winnen waarmee punten zeker werden gesteld. Voor Willem en Michel eindigde het evenement met een 17e plaats terwijl Geert de Vos doorstoomde richting podium maar dit net niet bereikte. Een mooie 5e plaats was vandaag het maximale voor de sympathieke Belg.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK