Oranjebar spelers in actie tijdens PDC UK Open Qualifiers

Wisselend succes voor Joey ten Berge, Benito van de Pas en Ron Meulenkamp tijdens de PDC UK Open Qualifiers.

 

Dit weekend spelen drie Oranjebar spelers hun eerste toernooi sinds zij gekozen hebben voor de PDC. Het openingsweekend van de Coral UK Open Qualifiers dat vrijdag begint met Qualifier 1 en eindigt op zondag met Qualifier 3 en wordt gespeeld op het Robin Park Tennis Centre in Wigan. De deelnemende spelers zullen tijdens in totaal zes UK Open Qualifiers concurreren in een poging om een deelnamebewijs te winnen voor de Coral UK Open Finals dat in maart wordt gespeeld in het Butlins Minehead Resort en op televisie wordt uitgezonden.

 

Dag 1; Vandaag kwamen Benito van de Pas en Ron Meulenkamp in actie, Joey ten Berge moest deze dag aan zich voorbij laten gaan. Beide heren wisten de tweede ronde te bereiken maar daar eindigde het avontuur voor Ron. Benito strandde weliswaar in de derde ronde maar kan wel zijn eerste 250 pond prijzengeld bijschrijven.

 

Dag 2; De tweede dag werd begonnen met drie Oranjebar deelnemers. Helaas duurde deze dag maar een ronde voor Benito en Ron en wist alleen Joey zich te plaatsen voor de volgende ronde. Ook hier wist hij te winnen om daarna in de derde ronde te worden uitgeschakeld. Ook Joey kan dankzij dit resultaat 250 pond prijzengeld op zijn lijst noteren.

 

Dag 3; de laatste dag van dit kwalificatie weekend stonden opnieuw drie Oranjebar mannen aan de oche. Benito was vandaag het meest succesvol; hij wist na het spelen van een voorronde ook de partijen in ronde 1 en 2 te overleven voordat hij werd uitgeschakeld in ronde 3 en met opnieuw 250 pond prijzengeld zijn koffers kon gaan pakken. Voor Ron is geldt dat hij nog even moet wachten op zijn eerste prijzengeld want vandaag lukt het hem opnieuw niet om verder te komen dan de eerste ronde.  Joey ten Berge wist de eerste ronde wel te winnen maar moest in de tweede ronde zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.

The best is saved for last

 

Oranjebar Super Ranking 9

 

Tuesday 20:00 uur

 

Lo mejor se guarda para el final

 

Oranjebar Super Ranking 9

 

Martes 20:00 uur

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK