Oranjebar spelers gaan voor resultaat tijdens Belgium Open 2015

Aanstaand weekend wordt de Oranjebar door 10 heren en een dame vertegenwoordigt in Antwerpen tijdens de Belgium Open 2015. Weet een van hen de titel te veroveren?

 

Komend weekend staat in de Belgica Loods van de RYC in Antwerpen het volgende internationale BDO/WDF dart evenement, te weten het Open België op het programma. Met een warming uo, koppel- en mixkoppel en natuurlijk het single event voor heren, dames, junioren en meisjes zal er op vrijdag tot en met zondag worden gestreden voor een totaal prijzengeld van €16.500,=, deelnamebewijzen voor de Winmau World Master 2015 en natuurlijk punten voor de WDF Ranking en BDO Invitatielijst voor de Lakeside World Professional Championship 2016.

 

Bij de heren zijn Oranjebar spelers Braulio Roncero, Geert de Vos, Michel Van der Horst, Patrick Morelissen, Peter Van den Broek, Roel Donker, Ron Meulenkamp, Willem Mandigers, Wim Donkers en Wouter Vaes actief en wellicht is een van hen, b.v. Geert de Vos in staat om de titel te veroveren.

Bij de dames vinden we Anneke Kuijten terug bij de deelnemers. Misschien dat dit toernooi de ommekeer kan betekenen voor de vormcrisis waarin zij de laatste maanden verkeerd nadat zij afscheid heeft genomen van haar begeleidingsteam en zelfstandig aan haar dart carriere werkt.

Ook bij de jeugd vinden we soelers terug die aan de Oranjebar verbonden zijn. Jaimy van Bavel, Javanico Jansen en Mike Brands doen bij de junioren een gooi naar de titel en het daaraan verbonden deelnemersbewijs voor de Winmau World Masters 2015.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK