Oranjebar speler Youri Dirks naar JDC Worldchampionship 2021

Youri Dirks wordt beloond voor getoonde inzet en resultaten bij de JDC met een plaats in de Nederlandse selectie welke met twee teams gaat deelnemen aan het JDC Worldchampionship 2021 in Gibraltar

 

Het laatste weekend van april 2020 heeft de JDC met support van Winmau Darts een nieuw platform gelanceerd: JDC Virtual, een gratis platform voor spelers van alle leeftijden en niveaus. JDC Virtual heeft leuke oefenvormen en uitdagingen en is daardoor geschikt voor zowel een beginnende darter als een ervaren darter met ambities.

 

Van 23 tot 26 november staat het JDC World Championship 2021 in Gibraltar op de kalender. Tijdens deze dagen wordt zowel het JDC Team WK (JDC Junior Team World Cup) als het individuele WK (JDC Junior World Darts Championship Finals) georganiseerd. Daarnaast staan er nog twee sterk bezette toernooien op de kalender; de MVG Masters en JDC Junior International.

De regering van Gibraltar heeft nu definitief groen licht gegeven voor het JDC WK. In verband met de deadline voor aanmelden van de landenteams heeft de NDB twee teams vol met talent ingeschreven om naar Gibraltar te kunnen sturen. Net als tijdens de laatste editie in 2019 is Michael van Gerwen als sponsor betrokken bij het Nederlands team.

De Nederlandse teams bestaan uit:    

 Team A

Bradly Roes

Pim van Bijnen

Tinus van Tiel

Dylan van Lierop

 Team B

Bram van Dijk

Massimo Balsamo

Cedric Saes

Youri Dirks

Begeleiding: Dick Bontekoe en Patrick StolkTijdens het laatste JDC WK wisten de Nederlandse teams goud en zilver te veroveren in het teamevent en wist Daan Bastiaanse brons te halen op individuele JDC WK. We hopen dat de aankomende editie weer minstens zo succesvol zal zijn en met name natuurlijk voor Youri Dirks.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK