Oranjebar Pre-Kermis darttoernooi 2019 aanstaande vrijdag 14 juni 20:00 uur

Dr Oranjebar ook dit jaar plaats van handeling voor het Pre-Kermis darttoernooi voorafgaand aan de Kermisweek 2019 in Mariahout. Vrijdag 14 juni aanstaande om 20:00 wordt gestart.

 

Als gevolg van het te verwachten goede weer en met de aanstaande zomerevenementen in het achterhoofd heeft de organisatie vande Oranjebar bedacht om opnieuw voorafgaand aan het kermis-weekend in Mariahout een extra dart evenement te organiseren met zowel een winnaars als een verliezers toernooi.

 

Dat de organisatie weer het beste met de darters voorheeft blijkt wel uit de gegarandeerde 1e prijs van €200,= die deze avond te verdienen valt. De verdeling en hoogte van het overige prijzengeld, inclusief dat van de verliezersronde is mede afhankelijk van het aantal deelnemers maar zeker is dat het een lekker extraatje voor een leuke dartavond is en eventueel als zakgeld kan dienen om bijvoorbeeld de komende vier dagen te besteden op de kermis.

 

Het betekent weer een avondje uit waarbij gezelligheid gecombineerd kan worden met een potje darts waar zowel nieuwkomers, beginners als gevorderden van harte welkom zijn in een van de bekendste dart cafés van Nederland, de Oranjebar in Mariahout. De voorinschrijving is reeds geopend.

 

Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt slechts €10,= per persoon en kan tot een half uur voor de start van het toernooi worden afgerekend aan de bar. Het maximum aantal deelnemers is vastgesteld op 64 zodat voorinschrijven geadviseerd wordt. Voor diegene die het risico willen nemen is er de mogelijkheid om in te schrijven tot 19:30 uur op de speeldag vrijdag 14 juni.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK