Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking; Patrick Morelissen en Anneke Kuijten winnaars van 1e speelavond

Deelnemersveld eerste  Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking alleen bezocht door spelers uit de Oranjebar. Patrick Morelissen en Anneke Kuijten profiteren door eerste te worden in hun klasse.

 

De eerste van 12 speelrondes van de Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking werd zaterdagavond gespeeld en meteen werd duidelijk dat, ondanks de inspanningen van de PDB en de Oranjebar, de dartspelers in Peelland moeilijk te motiveren zijn om deel uit te maken van een geweldig dartspektakel.

Waar elders in het land strijd moet worden geleverd om kans te maken aan de Champions League of Darts deel te nemen en je zo misschien wel te plaatsen voor de Winmau World Masters en het enige Nederlandse dartevenement dat op tv wordt uitgezonden, de Finder Dart Masters, is het in Peelland slechts een klein gezelschap die voor deze unieke kans wil spelen.


Bij de heren eindigde de avond met de halve finales tussen Oswin Streden vs Roel Donkers en Patrick Morelissen vs Peter van den Broek. Beide eindigden in een 4-2 overwinning voor de finalisten Oswin en Patrick. In de finale gingen beide spelers lange tijd gelijk op maar was het uiteindelijk toch Patrick Morelissen die de 5-3 wint greep en daarmee dus de beste zaken deed voor het tussenklassement.

Bij de dames waren de finalisten van de afgelopen twee seizoenen aanwezig. Zowel Anneke Kuijten als Eefje van der Meijden hebben in het verleden deelgenomen aan de Champions League of Darts en weten wat het is om daar te spelen; Anneke wist het in 2013 zelfs tot de finale te brengen waarin zij nipt verloor van Sharon Prins.
Deze zaterdag mochten beide dames onderling gaan uitmaken wie er de meeste punten voor het tussenklassement zou overhouden aan de 1e kwalificatiedag. Het werd Anneke Kuijten die zich de beste toonde door met 3-0 van Eefje te winnen.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking wordt gespeeld op zaterdag 27 december 2014. Inschrijving a € 10,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK