Oranjebar Lions grijpt naast titel van Nederlands Beker Kampioen 2015

Ook Oranjebar Lions ziet een 2-punten voorsprong in rook opgaan gevolgd door verlies. Halve finale tijdens landelijke Beker Kampioenschappen betekent eindstation.

 

Dit weekend waren eenentwintig regionale bekerkampioenen naar Nijkerk afgereisd om te spelen om de Nederlandse bekertitel. Er werd gestart met zeven poules van drie teams.

 

Oranjebar Lions (PDB), Red Alert (TDV), Thoms Fifth Division (DSWN), Dapp’re Strijders (DORA), Ouwe Vat 1 (FDB), The Magic Darts (RD). Kremer 5 (DVO) werden eerste in hun poule en De Zotte Vogelpikkers (DBMN) maakte als beste nummer twee het achttal van de kwartfinales compleet.

In twee kwartfinales kwam de beslissing via de teamgame. Oranjebar Lions won langs deze weg van The Magic Darts en De Zotte Vogelpikkers won door de teamgame van Kremer 5. In de overige kwartfinales won Thoms Fifth Division met 4-2 van Red Alert en was Dapp’re Strijders met 4-2 te sterk voor Ouwe Vat 1.

De wedstrijden in de halve finales verliepen tot de koppels gelijk. Bij beide wedstrijden stond na de singles 3-1 op het scorebord. Met een voorsprong van 2 punten leken de Oranjebar Lions favoriet om het beslissende punt en daarmee een finaleplaats te pakken tegen De Zotte Vogelpikkers. Echter net als de dag ervoor gingen de twee koppels verloren en kon ook de solowedstrijd niet in winst worden omgezet. Kostte dit gisteren de Oranjebar nog een titel, vandaag moest er genoegen worden genomen met een derde plaats. In de andere halve finale was er eenzelfde situatie met Thoms Fifth Division als slachtoffer zodat Dapp’re Strijders het team van de Zotte Vogelpikkers zou treffen in de finale.

De finale tussen Dapp’re Strijders (DORA) en De Zotte Vogelpikkers (DBMN) leek de kant op te vallen van De Zotte Vogelpikkers maar wat zij wisten te realiseren tegen de Oranjebar Lions overkwam hen nu zelf. Twee koppels op rij gingen naar tegenstander Dapp’re Strijders. Die vervolgens ook de solo wisten te winnen en daarmee de titel Landelijk Bekerkampioen 2015 op hun naam schreven.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK