Oranjebar Lions en Oranjebar 9 zijn KAMPIOEN

Bijna vanzelfsprekend zijn de Oranjebar Lions opnieuw kampioen geworden in de Eredivisie. Dit jaar krijgen zij in ieder geval gezelschap van Oranjebar 9 dat ook kampioen werd en wel in de 1e Divisie B.

 

Met nog vier speelweken te gaan in de steeltip dartcompetitie van de Peelland Dart Bond zijn er al twee Oranjebar teams die zich kampioen mogen noemen in hun klasse. De Oranjebar Lions hebben voor de zoveelste keer hun titel in de Eredivisie weten te prolongeren en kregen deze week gezelschap van Oranjebar 9 dat uitkomt in de 1e Divisie B waarin zij niet meer te achterhalen zijn door de concurrentie.

 

Door dit resultaat weten de spelers van Oranjebar 9 datzij volgend jaar ook uitkomen in de Eredivisie van de PDB. Dit betekent dat gezien de positie die de overige Oranjebar teams in de Eredivisie ranglijst innemen er volgend jaar zeker 4 team uit Mariahout in de hoogste divisie zullen uitkomen. Met nog vier speelweken op de agenda kan dit nog worden uitgebreid naar vijf teams want ook Oranjebar Limbo staat bovenaan in de 1e Divisie A.

 

Als kers op de taart zou er zelfs een vierde Oranjebar team kampioen kunnen worden dit jaar. Oranjebar 10 staat momenteel ook bovenaan in de 3e Divisie.

Een feestje kan in ieder geval worden gevierd door de kampioenen die reeds bekend zijn. Onderstaand de beide kampioenen en de vermelding van de volledige selectie;

 

Eredivisie 1e Divisie B
Oranjebar Lions Oranjebar 9
 
Davy van der Zande Wouter Vaes Patrick Morelissen Geert de Vos Niels Janssen Bjorn Brans  Mathie Boumans Grad van Schijndel
Rick Veugelers Michel van der Horst Barry Zander Sabine van Ooijen Jefferey Brands Martijn van den Berg Mario van Doren
Cédric Waegemans Cédric Taymans

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK