Oranjebar Lions dit weekend naar Landelijke Divisie- en Beker kampioenschappen.

Oranjebar Lions komend weekend naar Zutphen voor deelname aan de landelijke Divisie- en Beker kampioenschappen. De jacht op de titels is geopend en de Oranjebar Lions hoort zoals altijd bij de favorieten.

Aankomend weekend zullen de landelijke bekerkampioenschappen en divisiekampioenschappen worden gespeeld waarbij de Oranjebar vertegenwoordigd wordt door de Oranjebar Lions die afgelopen seizoen opnieuw de dubbel hebben gepakt bij de Peelland Dart Bond.

Beide evenementen worden gespeeld n de Hanzehal in Zutphen waar de wedstrijden om 11.00 uur zullen beginnen.

Op zaterdag 24 juni staan de divisiekampioenschappen op het programma. De Oranjebar Lions zullen deelnemen aan het Nationaal Kampioenschap voor de Eredivisie teams.

De mannen uit Mariahout wisten deze titel al 3 keer eerder te winnen in de seizoenen 2010-2011, 2013-2014 en 2017-2018 en gaan een serieuze poging wagen om nummer vier aan deze reeks toe te voegen.

Op zondag 25 juni wordt vervolgens het bekerkampioenschap gespeeld. Op deze dag strijden de regionale bekerwinnaars voor deze prestigieuze titel. Ook in dit evenement zullen de mannen van de Oranjebar Lions hun uiterste best doen om de titel te bemachtigen daar ze dit nog niet eerder gelukt is. Oranjebar uitbater Peter van den Broek heeft er met zijn medespelers alles voor over om de enige nog ontbrekende titel aan de erelijst met prestaties van de Oranjebar Lions toe te voegen.

De selectie van de Oranjebar Lions bestaat dit seizoen uit; Davy van der Zande, Peter van den Broek, Andy Beatens, Wouter Vaes, Jermaine Wattimena, Yoeri Duijster, Theo Bekkers, Danny Schellekens, Barry Zander, Tony Martinez en Jelle Klaasen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK