Oranjebar 3 behaalt kampioenschap in klasse 2B en promoveert

Afgelopen week heeft het dartteam Oranjebar 3 als eerste team van de Oranjebar het kampioenschap behaalt. Dit betekent dat zij volgend jaar in de 1e klasse zullen uitkomen.

 

Ruim voor het einde van de competitie heeft Oranjebar 3 de kampioenstitel veilig gesteld in de klasse 2B van de Peelland dart competitie. Dit werd natuur gevierd met een feestje waarbij de spelers in het middelpunt stonden.. Captain Rob van Lieshout kan al jaren bouwen op een vaste selectie en wordt dit jaar samen met zijn spelers eindelijk beloond voor hun inzet.

 

Net team van Oranjebar 3 is het eerste Oranjebar team dat, uitgezonderd de Oranjebar Lions, van zich doet spreken na een jaar waarin geen kampioenstitels naar Mariaout gingen. Wij feliciteren Rob van Lieshout, Emiel Nooijer, Stefan Deisterbloem, Thijs van Stiphout, Nol Biemans, Hans Rooijackers en Tom Blok met hun behaalde titel en wensen ze volgend jaar veel succes in de 1e klasse.

Nu de sport darts weer volop in de belangstelling staat en vele (oud)beoefenaars van het mooie spelletje hun pijlen weer uit het vet halen wil de Oranjebar deze spelers en natuurlijk ook de nieuwe beoefenaars graag de kans geven om hun sport in competitieverband te beoefenen.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK