Oranje debuut voor Oranjebar speler Danny Schellekens

Debuut als international voor Danny Schellekens tijdens Challenge of the Lowlands.

 

Aankomende zondag zal de eerste editie van de Challenge of the Lowlands gespeeld worden. Dit is een compleet nieuw toernooi tussen de nationale teams van België en Nederland. De Nederlandse- en Belgische Darts Bond hebben de handen ineen geslagen en met dit toernooi een passende vervanging gevonden voor de Springcup, die eerder dit jaar wegviel. Oranjebar speler Danny Schellekens zal tijdens dit evenement zijn debuut maken als international en heeft o.a. gezelschap van Oranjebar nieuwkomers Geert de Vos en Tony Martinez  en ex-Oranjebar speler Remon Hurrebrink.

 

Dit jaar zal de Challenge of the Lowlands plaatsvinden in in het Belgische Lommel (vlak bij Eindhoven) waar Center Parcs de Vossermeren als gastheer functioneert . De wedstrijden zullen om 11.00 uur beginnen en rond 19.00 zal de challenge eindigen. De toegang voor toeschouwers is gratis.

 

Het belooft een uniek evenement te worden omdat alle categorieën in actie komen en samen strijden om de verschillende titels. Zoals in het speelschema is te zien speelt elke speler twee podiumwedstrijden en speelt iedereen op de vloer drie singles en drie koppels. Het land met de meeste legs wint de eerste editie van de Challenge of the Lowlands ! Aan het einde van het evenement worden ook het beste meisje, beste jongen, beste dame en beste heer van de dag uitgeroepen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK