Opnieuw zeges voor Oranjebar Lions & Oranjebar 6 in het PDB Bekertoernooi

De concurrentie in de kwartfinales van het Peelland Dart Bond Bekertoernooi ’22-’23 konden de teams Oranjebar Lions en Oranjebar 6 niet van de winst af houden zodoende zien we beide teams terug in de halve finales.

Afgelopen vrijdag wisten de nog voor het bekerkampioenschap in de strijd zijnde Oranjebar teams beide hu kwartfinale wedstrijd te winnen/ Oranjebar 6 kwam in hun uitwedstrijd tegen DC De Peel 1 geen moment in de problemen en boekten een mooi 0-13 Whitewash overwinning. Titelfavoriet en meervoudig bekerkampioen Oranjebar Lions moest ook een uitwedstrijd spelen en namen het daarin op tegen de Flying Arrows die welgeteld 1 punt wisten te veroveren. De Oranjebar Lions blijven dus op koers dankzij een 1-12 overwinning.

Oranjebar 6 en Oranjebar Lions mogen hun jacht op het bekerkampioenschap dus voortzetten waarbij de Oranjebar Lions een thuiswedstrijd hebben geloot en Oranjebar 6 opnieuw in een uitwedstrijd met de tegenstander moet afrekenen;

Oranjebar LionsTapGasten26-apr-23
Dartburt AllstarsOranjebar 628-apr-23

Zoals altijd zullen de laatste loodjes het zwaarst wegen maar de finish is nu echt in zicht met nog steeds een kans op een Oranjebar PDB Bekerkampioenschap ’22-’23.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK