Ook Roel Donkers, Patrick Morelissen, Anneke Kuijten en Thijs van Stiphout naar CLoD

Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking afgesloten met uitreiking CLoD deelnamebewijzen voor Roel Donkers, Patrick Morelissen, Anneke Kuijten en Thijs van Stiphout.

 

Afgelopen zaterdag was voor een aantal spelers de laatste kans om zich te kwalificeren om namens de Peelland Dart Bond deel te nemen aan de Champions League of Darts 2015. Op de laatste speeldag van de i.s.m. de Oranjebar georganiseerde Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking kwam het niet tot verassingen. Na het opmaken van de scores tijdens de twaalf kwalificatiedagen met aftrek van de twee slechtste resultaten bleek de top 4 bij de heren te bestaan uit Roel Donkers (1e met 68 punten), Peter van den Broek (2e met 55 punten), Oswin Streden (3e met 53 punten) en Patrick Morelissen ( 4e met 50 punten).

 

Hierdoor gaan de 2 deelnamebewijzen die er te verdienen waren tijdens Oranjebar-PDB road 2 CLoD Ranking naar Roel Donkers en Patrick Morelissen. Peter van den Broek eindigde weliswaar als tweede maar kan door persoonlijke omstandigheden niet deelnemen in Egmond aan Zee. De nummer drie, Oswin Streden, had al een deelnamebewijs in zijn bezit dankzij zijn overwinning op het hiervoor extra door de Peelland Dart bond georganiseerde kwalificatie afgelopen mei zodat het tweede deelnamebewijs naar de nummer vier, Patrick Morelissen gaat.

 

Bovengenoemde drie heren krijgen gezelschap van de dames Anneke Kuijten die als nummer 1 in het damestoernooi eindigde en Chantal van de Weerden die haar deelname net als Oswin bij het extra door de Peelland Dart bond georganiseerde kwalificatietoernooi veilig stelde.
Bij de Junioren ging het deelnamebewijs naar thijs van Stiphout en de overige jeugdspelers zullen later bekend worden via de ranking van DC De Boerderij.

De Oranjebar en de Peelland Dart Bond feliciteert bovengenoemde spelers met het behaalde resultaat en wenst hen veel succes op 29 augustus bij de Champions Leauge of Darts in Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK