Ook in 2019 zal de Oranjebar TOP Players Competition worden gespeeld

Het is weer zover. De kwalificatie voor de TOP Players Competition 2019 gaat binnenkort van start. De toernooi voorbereiding is gestart. Komende maanden 2 kwalificatietoernooien.

 

Binnen kort zal gestart worden met de kwalificatie toernooien voor Oranjebar TOP Players Competition 2019 in Mariahout. Maar liefst 32 spelers die normaal uitkomen in SLN, LaCo, Ere- of 1e divisie of Internationale ervaring hebben zullen op 06 juni 2019 de strijd aangaan om uit te maken wie in 2019 de titel en de hoofdprijs in handen krijgt.

 

Kenmerkend voor de TPC is het speelformat waarin de wedstrijden moeten worden afgewerkt. Het format is minimaal 501 best of 7 legs en dat gedurende meerdere wedstrijden op een avond heeft al menig speler in het verleden onaangenaam verrast waardoor er regelmatig verrassende uitslagen op het scorebord verschenen. Daarnaast zijn er gedurende het TOP Players Competition evenement geen “beschermde” spelers, dus iedereen heeft gelijke kansen.

 

Het evenement zal dit jaar worden gestart met 32 deelnemers verdeeld in acht groepen van vier spelers. De groepshoofden worden gevormd door de 8 kwartfinalisten van afgelopen editie, te weten Jeffrey Sparidaans, Davy van der Zande, Sven Verdonck, Carlo van Cleef, Geert de Vos, Wouter Vaes, Tonny Veenhof en Richard Veenstra. Vervolgens zullen de nummers 1 t/m 4 van de Oranjebar Super Ranking #28 en #29 over de acht groepen worden verdeeld waarmee de helft van het deelnemersveld is gevuld. De organisatie houdt vier Wildcards achter de hand om in een later stadium aaneen speler/ster toe te wijzen. Voor de overige twaalf nog beschikbare plaatsen zullen twee kwalificatie toernooien worden uitgeschreven. De zes beste spelers van ieder kwalificatietoernooi, waaraan geen reeds geïnviteerde spelers mogen deelnemen, krijgen een startbewijs.

 

De juiste bedragen van het totale prijzengeld zijn, in verband met een aantal onderhandelingen, nog niet bekend maar wel staat vast dat de winnaar minimaal €500,= voor zijn/haar prestatie zal ontvangen. Ook de overige finalisten zullen een geldbedrag krijgen uitgekeerd.

 

Deelnemers kunnen zichzelf voor de kwalificatietoernooien (telefonisch) inschrijven bij uitbater Peter van den Broek in de Oranjebar te Mariahout. De inschrijfkosten bedragen €5,= per persoon per deelname.

 

Vanaf komende maand zal er meer informatie over dit unieke evenement terug te vinden zijn op de Oranjebar website.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK