Nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor deelname aan Oranjebar Feestweekend Darttoernooi op vrijdag 15 juli

Nog een paar dagen en dan gaat het Oranjebar Feestweekend Darttoernooi beginnen. De inschrijvingen stromen inmiddels binnen, dus zorg dat je erbij bent op vrijdag 15 juli aanstaande en maak kans op €300,= prijzengeld.

 

Als gevolg van het te verwachten goede weer en met de aanstaande zomerevenementen in het achterhoofd heeft de organisatie van de Oranjebar bedacht om opnieuw voorafgaand aan de zomerfeesten in Mariahout een dart evenement te organiseren met zowel een winnaars als een verliezers toernooi.

 

Dat de organisatie weer het beste met de darters voorheeft blijkt wel uit de gegarandeerde 1e prijs van €300,= die deze avond te verdienen valt. Daarnaast zal ook het inschrijfgeld als prijzengeld worden verdeeld tussen de maximaal 48 deelnemers. De verdeling en hoogte van het overige prijzengeld, inclusief dat van de verliezersronde is mede afhankelijk van het aantal deelnemers maar zeker is dat het een lekker extraatje is.

 

De wedstrijdleiding van het H&S-Oranjebar toernooi zal wederom in handen zijn van SteenDarts waardoor er begonnen zal worden met het spelen in poules gevolgd door een winnaarsronde en een verliezersronde met knock-out wedstrijden. Het spelformat is 501 direct in/dubbel uit.

 

Het betekent weer een avondje uit waarbij gezelligheid gecombineerd kan worden met een potje darts waar zowel nieuwkomers, beginners als gevorderden van harte welkom zijn in een van de bekendste dart cafés van Nederland, de Oranjebar in Mariahout. De voorinschrijving is reeds geopend.

 

Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt slechts €10,= per persoon en kan tot een half uur voor de start van het toernooi worden afgerekend aan de bar. Het maximum aantal deelnemers is vastgesteld op 48 zodat voorinschrijven geadviseerd wordt. Voor diegene die het risico willen nemen is er de mogelijkheid om in te schrijven tot 19:30 uur op de speeldag vrijdag 15 juli.

 

Zoals iedereen van de Oranjebar gewend is zal de deelnemers en bezoekers van dit evenement allen kunnen genieten van volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK