Nog enkele plaatsen beschikbaar voor deelname aan 5e Einde Carnavals Toernooi

Voor de vijfde keer staat het “Einde Carnavals Darttoernooi” voor de deur. Aanstaande woensdag gaat het dak van de Oranjebar in Mariahout er opnieuw af tijdens de sportieve afsluiting van het Carnaval 2017. Er zijn nog beperkt deelnameplaatsen beschikbaar.


Het “Einde Carnavals Darttoernooi” zal worden gespeeld op woensdag 01 maart 2017. De Oranjebar is vanaf 18:oo uur geopend en het toernooi zal om ca 19:30 uur beginnen. De 1e prijs is gegarandeerd en bedraagt €250,=. Verdere informatie volgt via de Oranjebar website.

 

Om in te schrijven hoeft slechts een email te worden gestuurd aan info@oranjebar.nl o.v.v. Einde Carnavals Darttoernooi. Verder moet natuurlijk de naam/namen worden ingevuld van de personen die men wil aanmelden. Een andere mogelijkheid is het persoonlijk inschrijven aan de bar waar ook de inschrijfkosten kunnen worden voldaan. Helaas is het maximum aantal deelnemers op 64 gezet. Een lijst met voorinschrijvingen /deelnemers staat gepubliceerd op de Oranjebar website.

De inschrijfkosten bedragen €10,= per persoon en dienen uiterlijk 27 februari te zijn voldaan. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de voorinschrijving en het recht op deelname.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK