Nieuw toernooi in Oranjebar; “Darten voor de liefhebber”

Gezelligheidstoernooi “Darten voor de liefhebber” in Oranjebar gewonnen    door Toon Donkers.

Om tegemoet te komen aan de dartspelers die het spelen van een potje darts willen combineren met         een gezellig avondje uit in tegenstelling tot de ‘brood’- en ‘resultaat’ spelers was er gisteren (woensdag red.) de try-out van een nieuw toernooi in de Oranjebar. Onder de naam van “Darten voor de liefhebber” konden een tiental dartspelers begroet worden die er inderdaad een gezellige avond van maakten en die werd afgewisseld met leuke wedstrijden met winstkansen voor iedere speler.

In overleg met de spelers werd gekozen voor een groepsfase die dan wordt gevolgd door knock-out wedstrijden zodat de volgende acht spelers overbleven om die knock-out wedstrijden te spelen; Sander van Dinther, Toon Donkers, Davey van den Broek, Patrick van Hoof, Twan van Hoof, Ted Ebbers, John Verkampen en Rene Jansen. Helaas wist de moedige Mieke van de Broek, die als enige dame deelnam zich net niet te plaatsen.

 

In de kwartfinales viel vervolgens het doek voor Ted, Twan, Davey en Sander waarna Toon Donkers en Patrick van Hoof (3-2) en John Verkampen en Rene Jansen (3-2) de halve finales speelden. Vanzelfsprekend werd de finale van de avond een serieuze wedstrijd want beide finalisten wilden natuurlijk als winnaar naar huis. Het was Toon Donkers die dankzij een nipte 3-2 overwinning op John Verkampen gekroond koon worden als winnaar van de geslaagde avond die, vanwege de kermis volgende week, over twee weken een vervolg krijgt.

 

Uitslag: 1. Toon Donkers 2. John Verkampen 3. Patrick van Hoof en 4. Rene Jansen.

 

De volgende “Darten voor de liefhebber” wordt gespeeld op woensdag 12 juni 2013.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK