Let's Play Darts ranking levert Davy van der Zande TPC-Wildcard op

Derde speel/kwalificatiedag van de Oranjebar & ‘t Hart van Son Let’s Play Darts Ranking gedomineerd door Oswin Streden en Davy van der Zande.

 

Afgelopen zaterdag was het alweer tijd voor de derde speeldag c.q. kwalificatiedag van de Let’s Play Darts Ranking en was het tegelijkertijd de eerste die plaatsvond in de Oranjebar. Inmiddels begint het er op te lijken dat een aantal spelers niet alleen worden aangetrokken door het te verdienen prijzengeld en/of de kans op meer indien ze zich voor de finaledag weten te plaatsen maar met name door de kans op het, via een korte weg, krijgen van toegang tot de Top Players Competition 2018 (wildcard voor iedere winnaar van de kwalificatiedagen).

 

De beste vier van de derde speeldag waren Oswin Streden, Davy van der Zande, Dhanesh Mesier en Stan Vos. De finale werd gewonnen door Oswin maar de TPC Wildcard gaat naar de Runner Up Davy van der Zande. Oswin Streden is namelijk al rechtstreeks geplaatst dankzij zijn behaalde resultaat in de TPD 2017.

 

Zaterdag o5 mei is de Oranjebar in Mariahout opnieuw plaats van handeling en kan er worden gestreden voor opnieuw een wildcard voor deelname aan de TPC 2018 en punten voor de ranking waarvan de beste 32 zich plaatsen voor de finaledag en natuurlijk het prijzengeld dat bestaat uit 50% van het inschrijfgeld op iedere speeldag en de overige 50% zal worden gereserveerd voor de finaledag waar dus het zevenvoudige bedrag te verdienen valt.

 

Het toernooi start om 20:00 uur en de inschrijfkosten bedragen per deelname  €10,= p.p. inclusief een consumptie. Inschrijven kan bij de locatie tot op de dag van deelname.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK