Jermaine Wattimena doet zichzelf tekort in achtste finale tegen Steve Beaton

Oranjebar speler Jermaine Wattimena moet in beslissende leg meerdere erkennen in Steve Beaton tijdens achtste finales van PDC Players Championship Finals.


Gisterenavond was het tijd voor de achtste finales van de Mr. Green Sport Players Championship Finals in het Butlins Minehead Resort in Somerset. Meest interessante partij voor de Oranjebar dart fans was natuur de achtste finale partij tussen;

 

Jermaine Wattimena (87.13) 9-10 Steve Beaton (87.52)
Jermaine mag beginnen. De Bronzed Adonis breekt direct en behoudt zijn eigen leg zodat hij 0-2 voorkomt. Jermaine weet zijn volgende leg te behouden waarna Steve via d16 het verschil in legs weer op twee brengt. De laatste leg voor de pauze gaat weer naar Jermaine die na de pauze direct weet te breken en de stand op 3-3 brengt. Vervolgens fopt Jermaine zichzelf door niet bij de les te blijven, te verkrampen en een aantal verkeerde keuzes te maken met als resultaat een 5-9 achterstand. Gelukkig komt de Oranjebar speler dan bij zijn positieven en vecht zich via zijn normale spel terug tot 9-9. In de geforceerde beslissende leg laten de scores Jermaine in de steek en weet Steve drie 100+ scores te produceren waarna de Engelsman zijn 5e matchdart van de partij weet te benutten.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK