Internationaal darten; 3x in Engeland en 2x in Spanje in 1 weekend

Overvolle dart agenda verplicht spelers tot het maken van keuzes. Verschillende Oranjebar spelers doen goede zaken op verschillende toernooien. Beste resultaat komt van Andy Baetens die de England Masters wist te winnen.

 

Afgelopen weekend was het, met name voor de darters die jagen op deelname aan de grote televisietoernooien, moeilijk om de juiste keuze te maken waar aan welk dartevenement deel te nemen.

 

In Nederland waren de nodige goede geldtoernooien en natuurlijk ging ook de LaCo competitie van start waar een aantal spelers verplichtingen hebben aan hun dartbond. Verder waren er in England maar liefst drie toernooien en tegelijkertijd werden er twee toernooien in Spanje afgewerkt. Dat betekende in veel gevallen opnieuw reizen en ook dit is een reden waarom een aantal spelers niet terug te vinden waren op een van de evenementen; het vergt nogal wat investering en de sponsors staan nog steeds niet in de rij voor de aankomende talenten.

 

In Engeland vonden we de meeste Oranjebar spelers terug. De resultaten van de spelers op de diverse evenementen waren;

England Matchplay BDO British Classic England Masters
Geert de Vos  5e plaats  17e plaats
Willem Mandigers  9e plaats
Andy Baetens Winnaar

 

Ook waren een aantal Oranjebar spelers afgereisd naar Spanje. Voor zover wij over informatie beschikken hier de resultaten;

Catalonia Open FCD Anniversary Open
Sven Verdonck  3e plaats
Sven Wens  5e plaats

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK