Inschrijving voor Oranjebar Strandvolleybal toernooi geopend

De inschrijving voor het door de Oranjebar georganiseerde strandvolleybal toernooi is open. Teams van zes personen kunnen zich nu aanmelden voor een spetterend evenement op zondag 25 juni 2017   op het Oranjeplein in Mariahout.

 

Tijdens het evenement zullen 24 teams van 6 personen het tegen elkaar gaan opnemen. De teams die aan dit toernooi deelnemen bestaan uit vrienden- en familieteams, buurtverenigingen en bedrijventeams. Het Oranjeplein wordt omgetoverd tot een heus volleybal wedstrijdterrein, waarbij gezellige muziek en een hapje en een drankje niet ontbreken.

Ook dit jaar wordt geen onderscheid gemaakt in familie- en mix poules. Alle deelnemende teams worden verdeeld in vier poules. Het toernooi start om 11.00 en duurt tot c.a. 16.00 uur. Als de weergoden goede bedoelingen hebben, belooft het wederom een leuke, sportieve en spannende dag te worden. Iedereen die ook maar even de gelegenheid heeft te komen kijken is van harte uitgenodigd. Graag tot ziens op zondag 25 juni op het Oranjeplein in Mariahout!

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK