Inschrijving voor Dartspektakel 25 jaar Oranjebar Darts nog mogelijk en verlengd

Maximaal aantal inschrijvingen voor het “25 jaar Oranjebar Darts” toernooi nog niet bereikt. Zorg dat je erbij bent en meld je aan voor zaterdag 11:45 uur. Je maakt dan kans op een gedeelte van het in totaal gegarandeerde prijzengeld van €2000,=.

 

 

Het 25 jarig jubileum van de Oranjebar in Mariahout wordt dit jaar extra luister bijgezet middels een groots dartevenement. Het prijzengeld van maar liefst €2000,= aan prijzengeld zal gegarandeerd worden uitgekeerd en dankzij hoofdsponsor H&S Betonwaren B.V. is er €750,= voor de winnaar weggelegd.

 

Op de in totaal 16 dartbanen in de speciaal geplaatste grote tent zullen naast een podium ook een aantal dartbanen staan te wachten op de vele spelers die een graantje willen meepikken uit de prijzenpot. Het toernooi zal voor iedereen, jong en oud, professioneel, ervaren, beginner of liefhebber, heren, dames of jeugd toegankelijk zijn.

Tot 128 deelnemers zal er eerst gespeeld worden in poules gevolgd door een knock-out systeem. Mochten er zich meer dan 128 deelnemers melden dan zal het speelformat gewijzigd worden in een aanvangsronde waarbij de spelers gescheiden worden in een winnaars- en verliezersronde waarbij beide toernooien via knock-out wedstrijden worden voortgezet. Bij 16 of meer deelnemende dames/meisjes zal er een apart damestoernooi worden gespeeld.

 

Het spektakel zal beginnen op zaterdag 22 februari om 12:00 en er kan vanaf 10:30 worden ingegooid zodra de Oranjebar haar deuren opent. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= per persoon en de inschrijving is reeds open.

Inschrijven kan per email via info@oranjebar.nl en het overmaken van het inschrijfgeld op rekening NL30RABO0128944234 t.n.v. P. v/d Broek o.v.v. de naam van de deelnemer(s).

 

Om een maximaal aantal deelnemers in de gelegenheid te stellen alsnog in te schrijven is de inschrijving uitgebreid tot 11:45 uur op de dag van het toernooi tegen contante betaling aan de bar.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK