Finaledag POWER Dart Event in de Oranjebar gewonnen door Ron Meulenkamp.

Ron Meulenkamp, SLN Oranjebar speler in komend seizoen, pakt overwinning in Finaledag POWER Dart Event ten koste van Braulio Roncero.

Afgelopen zondag werd de POWER Dart Event Finale gespeeld. Na 12 kwalificatie toernooien in café de Vrijbuiter en de Oranjebar waren de spelers die zich hiervoor hebben te weten te kwalificeren aanwezig om te spelen voor een aantal geldprijzen waaronder een hoofdprijs van € 600,=

Door wat afmeldingen op het laatste moment werd er gestart met 19 deelnemers waaronder 1 dame. Er werd begonnen met 4 groepen waarvan de beste 2 zouden doorstromen naar de laatste acht waarna via een knock-out systeem uiteindelijk de winnaar te voorschijn zou komen

De laatste acht spelers die voor het prijzengeld konden strijden waren;

Roberto di Natale, Ron Meulenkamp, Remon Hurrebrink, Michel van de Horst, Braulio Roncero, Anneke Kuijten, Mark Lieftink en Bobby Biemans.

Hieruit bleven Braulio Roncero en Ron Meulenkamp over om in een finale over best of 3 sets/best of 5 legs te beslissen wie er met de hoofdprijs van € 600,= naar huis zou gaan. Via 2-1 en 2-1 in sets was het Ron die de zege voor de neus van Braulio wegkaapte en hiermee weer een titel op zijn palmares bij kan schrijven.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK