Dit weekend gaat de Finder Masters 2017 van start met vier Oranjebar spelers

Geert de Vos, Willem Mandigers, Andy Baetens en Wouter Vaes kunnen aan de bak voor “Major” titel tijdens het enige Nederlandse televisietoornooi, de Finder Masters.

 

De Finder Darts Masters staat van 8 tot en met 10 december gepland. Het toernooi wordt ook dit jaar gehouden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De Finder Masters is net als de Winmau World Masters een major toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door het format. Bij de heren wordt er gespeeld in 8 poules van 3 spelers wat het totaal brengt op 24 van de beste spelers uit de internationale dartssport. Alleen de poulewinnaar gaat door naar de kwartfinale. De indeling is zo dat pas in de derde en laatste wedstrijd in de poule de uiteindelijke beslissing valt.

 

Deelnemersveld
Tijdens dit toernooi zullen meerdere Nederlandse en Belgische spelers waaronder vier Oranjebar spelers aan de oche verschijnen;
Klik HIER voor het complete deelnemersveld.

 

Loting
Ook de loting is inmiddels voltrokken en door het grote aantal Nederlanders zijn er ook enkele aan elkaar gekoppeld. In poule D zitten namelijk Willem Mandigers en Richard Veenstra en Wesley Harms en Dennie Olde Kalter zitten beiden in poule E. Verder heeft Rick Hofstra een hele pittige loting met Scott Mitchell en Ross Montgomery.
Klik HIER voor de volledige loting.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK