Deelnemersveld Oranjebar TOP Player Competition 2024 neemt langzaam vorm aan.

Na vijf jaar weer terug van weggeweest; De Oranjebar TOP Player Competition. Wie treed in de voetsporen van oud-winnaars als Willy van de Wiel (2x) , Patrick Morelissen, Willem Mandigers en Gino Vos?

Het is weer zover. De enige echte originele TOP Players Competition gaat binnenkort weer van start. Op donderdag 30 mei zal begonnen worden met de eerste van 4 kwalificatiedagen van de Oranjebar TOP Players Competition in Mariahout. Maar liefst 64 spelers die normaal uitkomen in SLN, LaCo, Ere- of 1e divisie of Internationale ervaring hebben zullen de strijd aangaan om zich te plaatsen voor de finaledag waar de laatst overgebleven toppers zullen uitmaken wie dit jaar de titel en de hoofdprijs in handen krijgt.

Er zal op iedere kwalificatiedag gestart worden met 4 groepen van vier spelers die mogen meedoen op uitnodiging van de organisatie. De 2 beste spelers van ieder groep krijgen vervolgens een startbewijs voor de finaledag op 27 juni waar o.a. zal worden gestreden om de hoofdprijs van gegarandeerd €500,=.

Kenmerkend voor de TPC is het speelformat waarin de wedstrijden moeten worden afgewerkt. Het format is minimaal 501 best of 11 legs en dat gedurende meerdere wedstrijden op een avond. Dit heeft al menig speler in het verleden onaangenaam verrast waardoor er regelmatig verrassende uitslagen op het scorebord verschenen. Daarnaast zijn er gedurende het TOP Players Competition evenement geen “beschermde” spelers, dus iedereen heeft gelijke kansen.

Op dit moment zijn 48 spelers uitgenodigd en zijn er nog 16 plaatsen beschikbaar. Om voor een “wildcard” in aanmerking te komen kunnen spelers welke uitkomen in de Eredivisie, LaCo of Super League zich tot eind april aanmelden bij Peter v/d Broek via 06 12 55 40 42.

De juiste bedragen van het totale prijzengeld zijn, in verband met een aantal onderhandelingen, nog niet bekend maar wel staat vast dat de winnaar minimaal €500,= voor zijn/haar prestatie zal ontvangen. Ook de overige finalisten zullen een geldbedrag krijgen uitgekeerd.

Vanaf nu zal er regelmatig meer informatie over dit unieke evenement terug te vinden zijn op de Oranjebar website.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK