“Darten voor de liefhebber”; Patrick van Hoof wint finale van Davey van den Broek

Gezelligheidstoernooi “Darten voor de liefhebber” in Oranjebar gewonnen door Patrick van Hoof.

Een gezellig avondje uit gecombineerd met een potje darts was gisteren de reden voor een flink aantal liefhebbers van het spelletje om op bezoek te gaan bij de Oranjebar in Mariahout. Onder het deelnemersveld een aantal oudere jongeren zoals Ted Ebbers, Chiel van de Heuvel en John Verkampen die altijd garant staan voor wat entertainment zodat de overige bezoekers af en toe verbaasd waren dat er nog gedart kon worden.

 

In een poule systeem mochten de deelnemers zich eerst een beetje opwarmen waarna via knock-out wedstrijden dan de kwart-, halve- en grand finale werd gespeeld. In de poule fase bleek al dat gezelligheid niet ten koste gaat van fanatisme waar met name Ted Ebbers volledig op ging in zijn met o.a. als resultaat een 2-1 overwinning op Patrick van Hoof die de rest van de avond niet meer zou verliezen.

 

De laatste acht waren vanavond Sander van Dinther, Patrick van Hoof, John Verkampen, Davey van den Broek, Paul Wellens, Chiel van de Heuvel, Ted Ebbers en Rob Wellens. Hiervan bleven Patrick, Chiel, Davey en Rob in de strijd over en via de halve finales Patrick tegen Chiel (3-1) en Davey tegen Rob (3-0) stonden Davey van den Broek en Patrick van Hoof dus in de finale.

 

Patrick was inmiddels lekker opgewarmd en Davey had het erg gezellig gemaakt wat misschien het verschil maakte in de finale. Patrick nam een 1-0 en 2-0 voorsprong om vervolgens via een 124 finish (Triple 18, 20 en Dubbel Bull) de beslissende 3-0 te maken en hiermee de dagoverwinning op te eisen.

 

Uitslag: 1. Patrick van Hoof 2. Davey van den Broek 3. Chiel van de Heuvel en Rob Wellens.

 

De volgende “Darten voor de liefhebber” wordt gespeeld op woensdag 19 juni 2013.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK