“Darten voor de liefhebber”; Evert van Eck wint finale van Erik "Buurman" van Engeland

“Darten voor de liefhebber” opnieuw prooi voor Evert van Eck na winst op Erik van Engeland.

Afgelopen woensdagavond werd wederom het gezelligheids-darttoernooi gespeeld in de Oranjebar waar een flink aantal dartspelers de gelegenheid te baat namen om onder het genot van een drankje een potje te darten. Deze avond waren geen dames aanwezig dus konden de mannen ongestoord hun mannending doen.

 

Na het verlies in de finale van afgelopen week was Patrick van Hoof vast besloten om revanche te nemen wat hij echter nog een weekje zal moeten uitstellen. Deze keer was het Erik van Engeland die Patrick de voet dwars zette door de man, die vier finales speelde en er drie won, met maar liefst 3-0 te verslaan en zich, na ook gewonnen te hebben van Rene Jansen wist te plaatsen voor de finale.Aan de andere kant van het schema was het Evert van Eck die geen medelijden had met zijn tegenstanders en uiteindelijk na een 3-1 winst op Toon van de Broek zich voor de tweede keer op rij wist te plaatsen voor de finale.

 

Onder het toeziend oog van de overige deelnemers die de nodige opmerkingen in petto hadden werd met de finale tussen Erik en Evert gestart. Al snel bleek dat Erik zijn beste kruit verschoten had en met bekeken en degelijk spel wist Evert de wedstrijd met een mooie 3-1 winst af te sluiten. Komende woensdag is er opnieuw de gelegenheid om een gezellig avondje uit te combineren met een goed potje darts en wordt het misschien wel erg spannend als we Patrick van Hoof, Stefan Deisterbloem, Paul Wellens en Davay van den Broek 9zij gaan allen het toernooi volgende week winnen) moeten geloven.

Uitslag: 1. Evert van Eck  2. Erik van Engeland 3. Rene Jansen en Toon van de Broek

 

Het volgende “Darten voor de liefhebber” wordt gespeeld op woensdag 17 juli 2013.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK