Dart evenementen Open Oranjebar en Open Mariahout komen eraan

Oranjebar komende weken de “place to be” voor dartend Nederland met de Open Mariahout en Open Oranjebar als als “Major Events”.

 

In de maanden april en mei kan dartend Nederland bijna niet om de top dartlocatie, de Oranjebar in Mariahout, heen. Natuurlijk vindt wekelijks de Oranjebar Super Ranking plaats waarvan in april de 10e editie wordt afgesloten en editie 11 begint. Daarnaast worden er PDB/Oranjebar kwalificatieavonden gespeeld voor een CLoD startbewijs voor darters in Peelland. Daarnaast worden de laatste competitieronden gespeeld in zowel steeltip als softtip darts.

 

Op zondag 27 april start het jaarlijks terugkerende OPEN MARIAHOUT met een koppel, een heren en een dames toernooi waarbij in totaal € 1500,= aan prijzengeld wordt gegarandeerd.

 

In mei wordt er gestart met het invitatie evenement, de TOP Player Competition dat zal duren tot eind juni wanneer de finaledag op het programma staat. En wat te denken van het tweede topdartsfeest, het eveneens jaarlijks terugkerende OPEN ORANJEBAR met € 750,= gegarandeerd prijzengeld, dat op woensdag 28 mei zal worden gehouden, de dag voor Hemelvaartsdag.

 

Voor beide “Major Events” geldt dat de inschrijvingen geopend zijn en bij beide evenementen is de toernooileiding in handen van SterkDarts. Om iedereen gelijke kansen te geven zal er een open loting worden gehanteerd bij het bepalen van het wedstrijdschema en zal geen enkele speler geplaatst worden.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK