Carnaval 2017 wordt voor 5e keer afgesloten met darttoernooi

Vooruitlopend op het Carnaval 2017 heeft de Oranjebar besloten voor de vijfde keer het “Einde Carnavals Darttoernooi” te organiseren. De inschrijving is per vandaag geopend.


Hoewel de carnavalsvereniging De Heikneuters nog moet overgaan tot het kiezen van Prins Carnaval en zijn prinses leeft het Brabantse volksfeest al volop in Peelland. De laatste vier jaar werd het Carnavalsfeest in Mariahout steevast afgesloten met het “Einde Carnavals Darttoernooi” in de Oranjebar waarbij vertier voorop staat.

 

Helaas is het maximum aantal deelnemers op 64 gezet en gezien het succes van de afgelopen jaren i.c.m. het aantal mensen die moesten worden teleurgesteld omdat zij niet meer konden deelnemen vanwege het grote aantal aanmeldingen heeft de organisatie besloten dit jaar al op 01 december te starten met de voorinschrijvingen voor deelname te accepteren.

 

Het “Einde Carnavals Darttoernooi” zal worden gespeeld op woensdag 01 maart 2017. De Oranjebar is vanaf 18:oo uur geopend en het toernooi zal om ca 19:30 uur beginnen. De 1e prijs is gegarandeerd en bedraagt €250,=. Verdere informatie volgt via de Oranjebar website.

Om in te schrijven hoeft slechts een email te worden gestuurd aan info@oranjebar.nl o.v.v. Einde Carnavals Darttoernooi. Verder moet natuurlijk de naam/namen worden ingevuld van de personen die men wil aanmelden. Een andere mogelijkheid is het persoonlijk inschrijven aan de bar waar ook de inschrijfkosten kunnen worden voldaan. Een lijst met voorinschrijvingen /deelnemers zal worden gepubliceerd op de Oranjebar website.

De inschrijfkosten bedragen €10,= per persoon en dienen uiterlijk 27 februari te zijn voldaan. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de voorinschrijving en het recht op deelname.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK