Blik vooruit op Open Mariahout 2012

Aanstaande vrijdag in feesttent bij Oranjebar het Mariahout Open 2012

A.s. vrijdag 15 juni staat het Open Mariahout weer op het programma en dat gaat net als voorgaande jaren ongetwijfeld weer een toernooi op niveau worden. Dat mogen we tot nu toe zeker concluderen op basis van de landelijk toppers die zich tot nu toe hebben ingeschreven.

Titelverdediger Willy van der Wiel is dit jaar helaas niet van de partij om zijn titel te verdedigen, maar er zijn genoeg toppers aanwezig waaronder Marcel Blik die de titel in 2010 won en bij de vorige editie de halve finales haalde. Maar er zijn meer kapers op de kust. Danny Schellekens is zo’n man waar je rekening mee moet houden. In 2010 bereikte hij de halve finales van de verliezersronde, maar vorig jaar stond hij in de finale tegenover Willy van der Wiel. Zou de runner-up van vorig jaar nu nog een tandje bij kunnen schakelen en voor de titel gaan?

En wat dacht u van local hero Bobby Biemans? Biemans stond vorig jaar nog in de halve finale van de verliezersronde in Mariahout, maar was daarna vrij snel local hero af. Hij haalde diverse finales van de landelijke ranking toernooien en plaatste zich als kers op de taart voor de CLoD dit jaar. Biemans drong bij het German Open ook nog eens door tot de laatste 16 en is met recht een gevaarlijke outsider geworden die weer helemaal in vorm is.

Ook NDB toppers als Lakeside deelnemer, en nummer 3 van de NDB Ranking, Benito van de Pas is van de partij en kanshebber. Evenals de nummer 5 van de NDB Ranking, en natuurlijk de man van de 9-darter, Remon Hurrebrink is dit jaar ook van de partij en 1 van de kanshebbers voor de titel.

En dan hebben we het nog niet gehad over Willem Mandigers die afgelopen weekend succesvol was op de BDO Int Open om maar te zwijgen van Braulio Roncero die gisteren nog de Oranjebar Super Ranking won.

Om de concurrentie nog een tandje omhoog te schroeven kunt jij je natuurlijk nog altijd inschrijven via www.sterkdarts.nl

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK