Aanstaande zaterdag laatste SLN thuiswedstrijd en Let's Play Darts ranking in de Oranjebar

Aanstaande zaterdag is alles darts wat de klok slaat in de Oranjebar te Mariahout. Vanaf 13:00 de laatste Super League thuiswedstrijd van Oranjebar 1 dit seizoen, vanaf 19:30 gevolgd door een nieuwe kwalificatieavond van de Let’s Play Darts Ranking.

 

Aanstaande zaterdag staat alles in de Oranjebar in het teken van darts, te beginnen met de laatste thuiswedstrijd van Oranjebar in de Hoofdklasse van de Super League Nederland. Bij winst van de Oranjebar en verlies van achtervolger Nitro Darts zal het team uit Mariahout de kampioenstitel prolongeren. Bij ieder ander resultaat zal de competitie in de komende twee ronden beslist worden waarin Oranjebar 1 in beide gevallen een uitwedstrijd moet spelen.

 

Nadat de rookwolken rondom de Super League wedstrijden (ook Oranjebar 2 speelt thuis) zijn opgetrokken kan de dartlocatie zich opmaken voor het volgende dartevenement. Tussen zeven en acht worden dan een flink aantal dartspelers verwacht om deel te nemen aan de, inmiddels vierde, kwalificatieavond van de Let’s Play Darts Ranking georganiseerd door Café ‘t Hart van Son in samenwerking met de Oranjebar in Mariahout. Tijdens de kwalificatieavond zal er gespeeld worden voor prijzengeld, een wildcard voor deelname aan de TPC 2018 en punten voor de ranking waarvan de beste 32 zich plaatsen voor de finaledag. Het prijzengeld bestaat uit 50% van het inschrijfgeld op betreffende speeldag en de overige 50% zal worden gereserveerd voor de finaledag waar dus het zevenvoudige bedrag te verdienen valt.

 

Het toernooi start om 20:00 uur en de inschrijfkosten bedragen per deelname €10,= p.p. inclusief een consumptie. Inschrijven kan bij de locatie tot op de dag van deelname.

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK