Aanstaande zaterdag laatste kans op NL-Team kwalificatie

Aanstaande zaterdag 30 mei is de laatste kans voor leden van de Peelland Dart Bond om zich te kwalificeren voor deelname aan de selectiewedstrijden voor het Nederlands Team.

 

Afgelopen maand werden Roel Donkers en Anneke Kuijten de winnaars van de eerste twee, namens de Peelland Dart Bond, beschikbare deelnamebewijzen voor de selectiewedstrijden van het Nederlands Team. De laatste twee deelnamebewijzen, een voor de heren en een voor de dames zijn de inzet van het laatste kwalificatietoernooi dat zaterdag aanstaande in de Oranjebar in Mariahout zal worden gespeeld. Opnieuw een mogelijkheid voor alle bij de Peelland Dart Bond aangesloten spelers om een poging te wagen om International te worden.

 

Om in aanmerking te komen voor deelname moet aan de volgende eisen worden voldaan:

• 18 jaar of ouder te zijn (dispensatie uitgezonderd);

• minimaal 3 NDB Ranking toernooien gespeeld te hebben bij de heren A of de dames in seizoen 2014/2015. De Dutch Open maakt ook onderdeel uit van het NDB ranking circuit en dus voldoet deelname Dutch Open en 2 NDB rankings ook.

 

Door dit kwalificatietoernooi krijgen spelers in de subtop die wellicht de potentie hebben om de top te halen, maar dit via het NDB Rankingcircuit niet (direct) lukt, alsnog de kans op plaatsing binnen de Nederlandse selectie. De bondscoaches zullen uit deze selecties de spelers kiezen die mogen deelnemen aan de Six Nations Cup, de Lara Croft Memorial Cup, het Europees- of Wereldkampioenschap (worden beide om het jaar georganiseerd en de Championships of the Lowlands.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK