Aanstaande zaterdag in de Oranjebar; de 2e kwalificatiedag van de Road to PDC Q-SCHOOL 2022

Zaterdag 18 september aanstaande is het zover; de 2e kwalificatiedag van de Road to PDC Q-School 2022 zal dan starten om 13:00 uur met maximaal 48 deelnemers.

 

H&S Betonwaren, sponsor van o.a PDC-speler Jelle Klaasen, heeft in samenwerking met de Oranjebar het plan opgevat om TWEE dartspelers te helpen in hun zoektocht naar dartsucces. Vanzelfsprekend zullen de kandidaten hier wel wat voor moeten doen.

 

Twee weken geleden wisten Wouter Vaes als winnaar en Dennis Klamer als Runner Up zich te kwalificeren voor de finaledag van de Road to PDC Q-School 2022. Inmiddels tikt de klok vrolijk door en is het alweer tijd voor de tweede kwalificatiedag waar opnieuw twee spelers zich zullen kwalificeren voor deelname aan de finaledag. De reeds gekwalificeerde spelers mogen wederom deelnemen, niet voor kwalificatie maar wel om extra ranking punten te verdienen; de speler die na zeven dagen bovenaan eindigt zal de eerste winnaar zijn een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 waarbij ook zijn/haar verblijfkosten deel uitmaken van het prijzenpakket.

 

Via in totaal zeven ranking toernooien zal er een plaatsingslijst voor een finaledag worden samengesteld;. Vervolgens zal er op de finaledag door de hiervoor geplaatste spelers nogmaals gestreden worden voor opnieuw een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022 inclusief de verblijfkosten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website.

 

Voor iedere dartspeler die zich wil meten met de crème de la crème uit de dartsport betekent de Road to PDC Q-School 2022 een unieke kans om mee te kunnen doen in de strijd om een PDC Tourcard voor het jaar 2022. Het bemachtigen van deze Tourcard is niet eenvoudig want er zal voor moeten worden gestreden op de Q-SCHOOL 2022 waar slecht een beperkt aantal van deze kaarten beschikbaar zijn. Het deelnemen aan de Q-school is voor menig dartspeler al problematisch vanwege de kosten en juist hierin komen de organisatoren, de Oranjebar in Mariahout en H&S Betonwaren, de darters in Nederland tegemoet met de Road to PDC Q-School 2022.

 

De tweede kwalificatiedag wordt gespeeld op zaterdag 18 september 2021 aanstaande. De deuren van de Oranjebar zullen op tijd worden geopend om deelnemers die zich tot 12:45 uur nog mogen inschrijven te kunnen verwerken. Het maximaal aantal deelnemers is 48 en de inschrijfkosten bedragen €10,=. Voorinschrijven kan bij de bar, via info@oranjebar.nl en via +31 61 255 40 42. De aanvang van het toernooi is 13:00 uur en de wedstrijdleiding zal in handen zijn van SteenDARTS.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK