Aanstaande dinsdag 29 juni start de 34e Oranjebar Super Ranking

Oude tijden herleven in Mariahout op 29 juni aanstaande met de start van een nieuwe serie kwalificatiedagen voor de enige echte Oranjebar Super Ranking. De inmiddels 34e editie van dit toernooi waar recreatieve en amateur darters zich wekelijks kunnen meten met (semi)professionele dartspelers.

 

Aankomende week wordt dus de eerste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking #34 gespeeld. Het wordt zoals altijd weer een dartfestijn want naast kwalificatiepunten met oog op plaatsing voor de finaledag ook zal worden gespeeld voor de Mysterie Box waarvan de inhoud direct wordt uitgekeerd aan de speler die de betreffende finish weet uit te gooien. Daarnaast spelen alle deelnemers minimaal vier wedstrijden voorafgaand aan de knock-out fase van het kwalificatie toernooi en kunnen de afvallers zich vervolgens nog meten in een extra toernooi waarin gespeeld wordt voor de wekelijkse  troostprijs. Na twaalf kwalificatiedagen zijn geldprijzen voor plaats 1 t/m 3 van de kwalificatielijst/ranking en zal er tijdens de finaledag ook nog eens €500,= worden verdeeld tussen de 16 geplaatste deelnemers. Ook aan niet gekwalificeerde spelers wordt op deze dag gedacht en overige dartliefhebbers zijn vanzelfsprekend welkom om deel te nemen aan een extra toernooi dat voor deze groep zal worden georganiseerd en waarbij leuke prijzen te verdienen zijn.

 

De eerste kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 34 wordt gespeeld op dinsdag 29 juni 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK