Aankomend weekend PDC Q-School 2024 met 9 Oranjebar spelers aan de oche in Kalkar (D)

Spelers hebben nog tijd om deel te nemen aan de PDC Qualifying School van 2024, die van 8 tot en met 14 januari in Kalkar te Duitsland wordt gehouden, waarbij de deadline van 4 januari nadert. Opdit moment zijn negen Oranjebar spelers terug te vinden op de deelnemerslijst.

De PDC Qualifying School geeft elke ambitieuze darter van 16 jaar en ouder de kans om een ​​tweejarige PDC Tour Card te winnen, zodat hij/zij fulltime kan strijden in het professionele circuit van de sport.

In de Qualifying School zullen spelers tegelijkertijd strijden op locaties in Groot-Brittannië en Duitsland tijdens de driedaagse eerste fase en de vierdaagse finalefase van 8-14 januari 2024. De European Qualifying School plaatsvindt in Wunderland Kalkar in Duitsland.

De First Stage wordt over drie dagen gespeeld, waarbij de acht kwartfinalisten van elke dag zich automatisch kwalificeren voor de Final Stage en de resterende plaatsen in de Final Stage (tot een totaal van 128) worden bepaald op basis van een Order of Merit.

Spelers die eind 2023 hun Tour Card verliezen, worden vrijgesteld tot aan de Final Stage in de European Qualifying School (toegang is nog steeds vereist).

In de Final Stage zullen spelers uit de top 16 van de respectievelijke Winmau Challenge Tour en Development Tour Orders of Merit van 2023, die nog geen Tour Cards voor 2024 hebben, gratis toegang krijgen.

Bovendien worden de acht beste spelers uit de laatste Women’s Series Order of Merit 2023 en de PDC Nordic & Baltic Tour 2023 gratis uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste fase van de Qualifying School. Spelers uit Groot-Brittannië, Ierland en Gibraltar zullen strijden in de UK Qualifying School, terwijl spelers uit alle andere Europese landen strijden in de European Qualifying School. Spelers uit andere landen kunnen kiezen in welke kwalificatieschool ze willen strijden.

Oranjebar spelers die zullen deelnemen zijn;
Peter van den Broek, Jelle Klaasen, Davy van der Zande, Mario Robbe, Jimmy van Schie, Patrick Bulen, Remo Mandiau, Dave Robijn en Andy Baetens.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK