Aankomend weekend BDO Int Open 2012; Oranjebar spelers zijn erbij

Wordt het BDO International Open Festival of Darts 2012 dit weekend Oranje(bar)?

Komend weekend staat een aantal Oranjebar dartspelers een fantastisch dart weekend te wachten in het Pontin’s Brean Sands Holiday Park waar het BDO International Open Festival of Darts 2012 wordt georganiseerd door de British Darts Organisation. De Darts Festivals bij Pontin’s blijven de afgelopen jaren toenemen in populariteit

De verschillende dart toernooien, met een onderbreking voor het hele gezin, maakt het BDO International Open een van de meest populaire evenementen op de BDO kalender. Daarnaast is het prijzengeld voor de toernooien met meer dan 5.000 pond toegenomen en zijn er natuurlijk de nodige punten te halen voor kwalificatie voor de Lakeside World Professionals.

Dit jaar zal de Oranjebar worden vertegenwoordigt door Willem Mandigers, Willy van de Wiel, Remon Hurrebrink en de man in vorm Benito van de Pas.

 

Voor Benito (op dit moment 13e) en Willy (op dit moment 18e) is het zaak zichzelf in de punten te spelen, wat inhoud dat ze minimaal hun sheet moeten winnen. Voor Willem en Remon is het hoofdtoernooi  onderdeel  van  het leerproces dat zij dit jaar doormaken en zij zullen met name ervaring opdoen, tegelijkertijd zijn beide ook outsiders die misschien wel voor een stuntje kunnen zorgen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK