9e speeldag Oranjebar Super Ranking X; Dennis Gijsberts wast Ardy Slegers de oren

Oranjebar Super Ranking X; Dennis Gijsberts veslaat via een “whitewash” Ardy Slegers in finale.

 

Inmiddels zit driekwart van de Oranjebar Super Ranking X erop nadat afgelopen dinsdag speelavond 9 werd afgewerkt. Met nog 3 kwalificatieavonden voor de boeg begint de ranking die bepalend is voor de spelers die mee mogen doen aan de finale vormen aan te nemen. Opmerkelijk is daarbij dat maar een paar spelers nu al zeker zijn van deelname want doordat steeds meer spelers dit wekelijkse toernooi bezoeken is er steeds vaker sprake van verrassende uitslagen waardoor het voor de deelnemers minder eenvoudig wordt om punten te verzamelen.

 

Deze week waren het Harm Kuipers, Fred Burger, Oswin Streden, Gabrielle Kweens, Ardy Slegers, Hermie van Orsouw, Dennis Gijsberts en Joppe Bakens die zich voor de kwartfinale wisten te plaatsen. De man die met 158 verantwoordelijk was voor de hoogste finish van de avond, Gerard de Jong, miste dit keer de boot.

 

Uit dit gemêleerd gezelschap bleven vervolgens Oswin Streden, Dennis Gijsberts, Ardy Slegers en Harm Kuipers over. Met de wedstrijden Harm versus Dennis en Oswin tegen Ardy was het vooraf onvoorspelbaar wie zich zou plaatsen voor de finale. Het waren Dennis (via een 4-3 zege op Harm) en Ardy (4-1 winst op Oswin) die voor de finale tekenden waarmee er opnieuw een nieuwe dag winnaar uit de bus zou komen.

 

In de finale bleek Dennis Gijsberts “on fire” en toonde de eigenaar van Team Dennis en Team Malibu zijn gedrevenheid door de arme Ardy Slegers met maar liefst 5-0 te verslaan wat de tweede “whitewash” finale uitslag betekende in de geschiedenis van de Oranjebar Super Ranking.
Dennis schaart zich dankzij deze dagzege bij het duo Bralio Roncero en Nico Thissen die ook beide in hun eerste deelname de volle winst wisten te pakken waardoor dit trio spelers, mits zij de laatste drie speelavonden deelnemen en punten weten te pakken, nog volop kansen hebben om zich te plaatsen voor de finaledag van de OSR-10.

 

Uitslag van speeldag 9: 1. Dennis Gijsberts 2. Ardy Slegers 3. Harm Kuipers en Oswin Streden.

 

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 10 wordt gespeeld op dinsdag 01 april 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK