6 nieuwe spelers van TOP Players Competition 2014 bekendgemaakt

Deelnemersveld TOP Player Competition 2014 nagenoeg compleet met bekendmaking van de volgende 6 deelnemers.

 

Nadat afgelopen week de speeldatums bekend en de meerderheid van de deelnemers gepubliceerd zijn maakt de organisatie vandaag 6 van de nog ontbrekende 12 deelnemers bekend. Aanstaande maandag 12 mei zal er nog een kwalificatietoernooi plaatsvinden in de Oranjebar te Mariahout waar twee deelnamebewijzen te verdienen zijn waarna op dinsdag de winnaars hiervan samen met de vier nog ontbrekende namen vrij worden gegeven en het volledige deelnemersveld bekend zal zijn.

 

De volgende spelersnamen zijn nieuw in de deelnemerslijst en zullen uitkomen in de TOP Player Competition 2014;

 

Mark van Haaren Percy Schuurman Dennis Klamer
Willem Mandigers Hermie van Orsouw Wim Donkers

 

 

Het totaal aantal deelnemers voor de TOP Player Competition 2014 bedraagt 32 spelers waarvan er 28 worden uitgenodigd en 4 spelers zich kunnen kwalificeren in de daarvoor bestemde toernooien.

De TOP Player Competition 2014 zal aanvangen op donderdag 22 mei wanneer de groepen A en C hun eerste wedstrijden zullen spelen in speelronde 1. Op 29 mei starten de groepen B en D met hun eerste ronde. De eerste ronde wordt gespeeld over 3 speeldagen, gevolgd door ronde 2 met een uitgedund speelveld dat 2 speelrondes zal duren. De laatste 16 overgebleven spelers zullen in speelronde drie bepalen welke 8 spelers zich plaatsen voor de finaledag wanneer er kruisfinales, halve finales en de finale zullen worden gespeeld.

 

Meer informatie over de TOP Player Competition kunt u vinden op deze website

 

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK