5e speeldag Oranjebar Super Ranking X; Braulio Roncero ouderwets goed

Oranjebar Super Ranking X; Braulio Roncero weer ongenaakbaar tijdens deelname aan speeldag 5. Hermie van Orsouw Runner Up.

 

Opnieuw 17 deelnemers tijdens de vijfde kwalificatieavond van de OSR_X waar Braulio Roncero weer eens tot de deelnemers behoorde net als maar liefst vier dames.

 

Nadat de groepsfase was gespeeld waarin al bleek dat het niveau deze avond veel spektakel beloofde bleven zeven heren en een dame over om in de kwartfinale te strijden. Het waren Oswin Streden, Davy van der Zande, Fred Burger, Braulio Roncero, Gerard de Jong, Anneke Kuijten, Hermie van Orsouw en Ruud Kuijten die aan de bak mochten voor een plaats in de halve finales.

 

Na afloop van de kwartfinales stonden twee mooie wedstrijden op het programma in de halve finale. Als eerste mocht Hermie van Orsouw het opnemen tegen Davy van der Zande. In een wedstrijd waar het weer niet ontbrak aan 180 scores ging de winst naar de man uit Oss die met 2-4 te sterk was voor Davy. De volgende halve finale werd gespeeld tussen Anneke Kuijten en Braulio Roncero. Anneke ging flitsend van start maar vergat de eerste twee legs de dubbel te gooien waarna Braulio profiteerde en vervolgens een sprintje plaatste waardoor de tweede Ossenaar zich, met een 4-0 zege, melde voor een finaleplaats.

 

Intussen liep de teller met maximum scores door naar 25 en stond de hoogste finish (130) nog steeds op naam van Gabrielle Kweens die al in de voorronde werd uitgeschakeld. In de finale was het Braulio die de toon zette en Hermie volledig verraste met hoge scores en sterke finishes. Hermie probeerde het wel maar kon vanavond niet op tegen Braulio die stond te spelen alsof hij een jonge god was. Maar liefst 8 x 180 in combinatie met een 122 en 155 finish maakten de Spaanse Hollander de absolute winnaar van deze dag. Hermie moest genoegen nemen met een 2-5 nederlaag en de Runner Up positie.

 

Uitslag van speeldag 5: 1. Braulio Roncero 2. Hermie van Orsouw 3. Anneke Kuijten en Davy van der Zande.

 

Voor de volledige tussenstand klik hier.

 

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 10 wordt gespeeld op dinsdag 25 februari 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK