1ste ronde TPC speeldag 2; het grote onderscheid is nog niet gemaakt

Het tussenklassement voor de eerste ronde van de TOP Players Competition krijgt vorm. Strijd tussen mogelijke afvallers barst komende week los.

 

De eerste ronde van de TOP Players Competition 2015 is over de helft en inmiddels zijn een aantal spelers zeker van het bereiken van de volgende ronde. Ook is bekend welke spelers tijdens de laatste speeldag zullen moeten presteren om de boot naar de tweede ronde niet te missen, er zullen immers twee spelers per groep gaan afvallen.

 

Een kort overzicht van de stand van zaken per groep;

Groep A1
In deze groep zij Ed van de Aa, Toon Greebe, Mark van Haaren en Oswin Streden zeker van een plaats in de tweede ronde. De overige zes spelers lopen allemaal nog kans om te sneuvelen. Het zijn Jan Reuvers, Jermaine Heijmans en Niels Jansen die hierbij het meest gevaar lopen

 

Groep B1
Dit is de groep met de Spaans-Nederlandse meester Braulio Roncero die al zijn wedstrijden al gespeeld heeft en er 8 van de 9 met een overwinning afsloot waardoor hij als nummer 1 doorgaat naar de volgende ronde. Hij wordt hierin gevolgd door Davy van der Zande en Bobby Biemans die zich ook zeker weten van de volgende ronde. Alle zeven overige spelers lopen nog het risico om af te vallen waarbij Roy Brands en Gerard de Jong beiden nog wachten op hun eerste overwinning.

 

Groep C1
In de enige groep met een dame zijn er maar liefst 4 spelers zeker van de volgende ronde; Nico Thissen, Michel van der Horst, Roel Donkers en Ron Meulenkamp kunnen opgelucht ademhalen. Donkere wolken hangen boven Ruud Tuijtelaar, Sjef Weber, Wessel Driessen en Yoeri Duijster die moeten vrezen voor uitschakeling.

 

Groep D1
Hierin ligt alles dicht bij elkaar. Hoewel op het eerste oog een vijftal spelers zeker lijkt van overleven lopen zij toch allen risico om te worden ngepasserd door het vijftal spelers dat zich op dit moment onderin bevindt. Ondanks dat zij zich moedig verzetten zijn Erik van Engeland en Ted Ebbers toch de favoriet om af te vallen, hetgeen zeker geen schande is voor deze liefhebbers tussen een aantal prestatie darters die regelmatig deelnemen aan internationale toernooien en deel uitmaken van diverse Super League Nederland teams.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK