1e Speelweek Super League Nederland; OB 1 begint met winst tegen OB 3, OB 2 speelt gelijk

Oranjebar 1 begint SLN seizoen met winst op Oranjebar 3. Bobby Biemans verantwoordelijk voor gelijkspel van Oranjebar 2.

 

Hoofdklasse
De wedstrijd tussen Oranje Bar 1 en Oranje Bar 3 was erg spannend, maar eindigde uiteindelijk met 6-4 in het voordeel van Oranje Bar 1. Geert de Vos was de gevierde man omdat hij de beslissende solo won. De regerend kampioen, Kjelvik Darts, is dit seizoen ook goed begonnen. Sterkdarts L&L dat nieuw is in de hoofdklasse kon geen vuist maken en verloor in eigen huis met 7-3. Ook de nummer twee van vorig seizoen begon uitstekend met een 6-4 uitoverwinning op de Vrijbuiter 1. Café Kremer en Havenzicht deelden de punten: 5-5. Havenzicht boog een 4-2 achterstand om naar een 5-4 voorsprong, maar zag Christian Kist namens Kremer de solo winnen van Mareno Michels.

 

Overgangsklasse B
Oranje Bar 2 en De Ganzerik hielden elkaar in evenwicht. Ferry Beijleveld (Ganzerik) was in de single te sterk voor Bobby Biemans, maar in de beslissende solo won Bobby met 4-2. De nummer 2 van vorig jaar, Red Alert begon het seizoen goed door met 8-2 te winnen in Weert bij de Fanatics. Ook debutant Café d’n Beer won met 8-2 van de Romein. Real Magic versloeg Café Kafé in Tilburg met 7-3 en ook HCM Dart Team Venlo begon met een overwinning: 7-3 tegen de Zwaantjes

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK