13e Speelweek Super League Nederland; Oranjebar 1 deelt pak slaag uit aan Café Kremer

Oranjebar 1 heeft dankzij een 2-8 overwinning nog uitzicht op topklassering. Overig aangekondigd programma is niet gespeeld.

 

Hoofdklasse
Gisteren stond in de Super League Hoofdklasse speelweek 10 op het programma. Doordat de NDB ineens akkoord is gegaan met het verzetten van wedstrijden was er geen sprake van een normaal programma. Zo was had koploper Kjelvik Darts de voor deze speelweek geplande wedstrijd al afgelopen weekend gespeeld en kwamen zij deze week in actie in Ridderkerk in een inhaalwedstrijd van speelweek 9 tegen Havenzicht 1 waar zij vroeg klaar waren om weer naar huis te reizen met een 3-7 overwinning op zak. Oranjebar 1 en Café Kremer werkte wel het normale programma af en het waren de mannen uit Mariahout die een overtuigende 2-8 zege wisten te boeken waarmee ze hun tweede plaats verstevigde. De overige wedstrijden zijn alle verplaatst naar een nieuwe datum.

 

Overgangsklasse B
In de overgangsklasse B is slechts een wedstrijd gespeeld. Ook de wedstrijd van Oranjebar 2 is verplaatst naar een latere datum.

 

 

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK