Winst in 3e kwalificatiedag van de Road to PDC Q-SCHOOL 2022 naar Oswin Streden

Vijfde deelnemer aan finaledag van de Road to PDC Q-SCHOOL 2022 bekend na kwalificatiedag #3; winnaar Oswin Streden gaat door voor een kans op een deelnamebewijs aan de PDC Q-School 2022.

 

De 3e kwalificatiedag voor de Road to PDC Q-School 2022 werd afgelopen vrijdag gespeeld. Het aantal deelnemers dat deze keer meedeed kwam uit op 15. Oswin Streden en Wouter Vaes (wederom) bleven uiteindelijk als finalisten over waarmee Oswin zich zeker wist van een plaats op de finaledag. De finale ging dit keer over de maximale elf legs en was op zijn minst zeer spannend te noemen. De winst in de finale ging uiteindelijk naar Oswin Streden (6-5) die nog steeds onverslijtbaar lijkt. Wouter Vaes deed met zijn tweede finaleplaats goede zaken. Was hij al zeker van plaatsing voor de finaledag na een eerdere finaleplaats in kwalificatiedag 1, nu gaat hij fier aan de leiding in de tussenstand van de ranking waarvan de winnaar na zeven kwalificatiedagen een van de beschikbare deelnamebewijzen aan de PDC Q-School 2022 krijgt overhandigd.

 

IDe vijf spelers die zich tot nu toe voor de finaledag hebben weten te plaatsen zijn; Wouter Vaes, Dennis Klamer, Joey Greijn, Stijn Donkers en Oswin Streden. De tussenstand in de ranking kunt u hier terug vinden.

 

De vierde kwalificatiedag wordt gespeeld op Zaterdag 16 OKTOBER 2021 om 13:00 uur. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 48. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK