Uitslag Oranjebar 25 september toernooi; Gino Vos opnieuw de beste

Oranjebar 25 September Open levert opnieuw winst op voor Gino Vos. Patrick Maat wordt Runner UP. Eerste prijs in B-ronde gaat naar Jorick van Groeningen.

 

Op vrijdagavond 25 september 2020 werd weer een open darttoernooi gehouden bij de Oranjebar in Mariahout. Bij het toernooi was een gegarandeerde  prijs voor de 1e plaats van 200 euro, beschikbaar gesteld door Peter van den Broek. Deze keer was er opnieuw een mooi aantal van 41 darters die zich hadden ingeschreven om een gooi te doen naar deze prijs. Onder hen ook een aantal darters die toch een hele rit moesten afleggen om naar Mariahout te komen, niet geheel onverdienstelijk.

 

Om 20.00 uur was er geloot en kon men gaan beginnen in de poules 501 best of 5 legs: 9 poules van 4 darters en 1 poule van 5 darters. De spelers die goed spel vertoonden in de poule mochten door naar de winnaarsronde, de overige darters mochten naar de verliezersronde. De zes dartbanen bleven wederom kort onbezet, alles om het toernooi zo vlot mogelijk te laten verlopen. Om 01.00 uur waren de finales gespeeld en de prijzen uitgereikt, hieronder de uitslag van het toernooi:

 

WINNAARSRONDE:

WINNAAR: Gino Vos

RUNNER-UP: Patrick Maat

3e: Tinus van Tiel & Jelle Klaasen

5e: Tonny Veenhof, Rob Van Wetten, Davy van der Zande en Yoeri Duijster

9e: Kenny Koel, Patrick van Osch, Paul Hendrix, Rob van Dooren, Oswin Streden, Dhanesh Misier, Theo Bekkers en Willem Mandigers

17e: Yves Janssen, Jan van Eck, Berry Van T Land, Timo Van de Loo en Bart Van de Wijdeven

 

B-RONDE:

V1: Jorick van Groeningen

V2: Axel Goverde

V3: Jordy van Bekkum & Jeremy van Lente

V5: Roland Stokmans, Josina Cuijpers, Calen Goldie en Rick Kivits

V9: Lincy Gloudemans, Wouter Vaes, Jos Rovers, Annemarie van Kaathoven-Linders, Milan van Agteren, Jos van Vugt, Natasja van der Steen en Marijn Verhagen

V17: Sonja John Wouters, Peter van den Broek, Jim Ramsahai en Pernilla Koolen

 

 

De hoogste van de dag werd 123 op naam van Davy van der Zande en de meeste maximale scores kwamen van Yoeri Duijster met 8x 180.

 

Open Darttoernooi Oranjebar Mariahout: Gino Vos pakt wederom winst, ditmaal tegen Patrick Maat.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK