Super League Nederland speelronde 14; Oranjebar 1 moet genoegen nemen met puntendeling tegen De Dartshop ’t Vrijthof Allstars.

De veertiende speelweek van de Super League Nederland is afgelopen zaterdag afgewerkt. Hieronder een korte terugblik op de gespeelde wedstrijden. Komend weekend de inhaalwedstrijd tussen de nummers 1&2 van de Hoofdklasse. De vijftiende wedstrijdronde van de Super League Nederland staan gepland op 22 april.

Hoofdklasse
De partij tussen Oranjebar en De Dartshop ’t Vrijthof Allstars in Mariahout eindigde in evenwicht: 5-5. Wat in eerste instantie via winst in de Round Robbin en twee gewonnen singles op een eenvoudige overwinning leek monde bijna uit in een nachtmerrie nadat de twee laatste singles en maar liefst drie van de koppels werden verloren. Gelukkig wist Andy Baetens het hoofd koel te houden in de captainsgame en het belangrijke laatste punt binnen te slepen. Met nog vier speelrondes op het programma wordt het nog spannend of de mannen uit Mariahout zich zullen weten te handhaven na een seizoen met zoveel ongelukkig gemorste punten en rampspoed. De bovenste drie teams in de Hoofdklasse maakten afgelopen weekend geen fouten. Bosgenoegen was in de uitwedstrijd tegen SLT Die Gaststube in Joure ruim te sterk: 1-9. Team Winsum Sneek kwam terug van een achterstand tegen Twenty Six Urk en won in eigen huis met 7-3. Koploper Goudenregenbar was op bezoek in Apeldoorn met 8-2 de betere in het duel met Vrijbuiter Superleague en blijft koploper in de Hoofdklasse met één punt voorsprong op Team Winsum Sneek. Verder won DKE RW Repair in Den Haag met 8-2 van Café De Dissel.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK