Super League Nederland Speelronde 11: Oranjebar 1 verstevigt positie,Oranjebar 2 & 3 in de problemen

Oranjebar 1 op weg naar kampioenschap in de Hoofdklasse na winst op Oranjebar 3. Ook Oranjebar 2 na verlies dieper in de problemen.

 

Speelweek 11 van de Super League Nederland viel dit weekend gelijk met de Lorna Croft Memorial Cup waardoor een aantal internationals verstek moesten laten gaan. Kansen dus op verrassende uitslagen.

 

Hoofdklasse

Oranjebar 1 heeft afgelopen zaterdag hun koppositie verstevigt door een 2-8 overwinning op Oranjebar 3 dat na een mooi resultaat in het afgelopen seizoen nu dreigt te degraderen. Oranjebar 1 staat nu vier punten voor op DSWN The Switch dat tweede staat na een 7-3 thuiszege op de Rietplas maar wel een wedstrijd meer gespeeld heeft als de kampioen van vorig jaar, DIBO Darts, dat deze week vrij was. Café de Schot deed erg goede zaken in de strijd om degradatie. Ze wonnen namelijk van Café Kremer met 6-4 dankzij een solowinst van Remco van Eijden op Michael Stoeten. De Schot staat nu nog één puntje achter op Kremer dat precies veilig staat momenteel. De Vrijbuiter kon ook een belangrijke overwinning bijschrijven. In Tilburg versloegen zij Real Magic met 8-2.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 zag voor de zoveelste keer dit seizoen de winst aan de neus voorbij gaan door op het verkeerde moment een partij te verliezen. Deze keer profiteerde  Sterkdarts 2 die met 4-6 een belangrijke overwinning wist te pakken. De grootste verrassing van dit weekend kwam uit Weert, waar de Fanatics wisten te winnen van Red Alert dat nog ongeslagen was. Red Alert ging goed van start en kwam met 3-0 voor, daarna werden de Fanatics sterker en won Davyd Venken de beslissende solo van Jeffrey Sparidaans. Door deze uitslag kregen de Zwaantjes de mogelijkheid om op twee punten te komen. Ze pakten deze kans met beide handen aan en versloegen L&L met 7-3. Dart Team Venlo won knap van de nummer drie Café d’n Beer. Tenslotte speelden Ambiance en Café Kafé met 5-5 gelijk.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK