Super League Nederland Speelronde 10: Oranjebar 1 vergroot voorsprong,Oranjebar 3 in problemen

Oranjebar 1 deze week grote winnaar in Hoofdklasse dankzij 8-2 thuiszege. Oranjebar 3 na verlies dieper in de problemen.

 

In speelweek 10 vermelde het affiche twee topwedstrijden. Nummers 1 en 2 speelden tegen elkaar in Mariahout en de nummers 3 en 4 moesten het ook tegen elkaar opnemen.

 

Hoofdklasse

De koploper in de hoofdklasse Oranjebar 1 uit Mariahout deed hele goede zaken tegen The Switch/DSWN uit Den Haag en heeft een goede basis gelegd op weg naar het kampioenschap. Oranjebar 1 versloeg de nummer 2 in het klassement The Switch DSWN met 8-2. De mannen uit het Brabantse Mariahout wisten hiermee de volle 3 punten te pakken en 3 punten uit te lopen in het klassement. De Rietplas liet vandaag belangrijke punten lopen tegen Dibo Darts waardoor Dibo door het verlies van DSWN opgeschoven is naar de 2e positie. Dibo Darts wist een 4-2 achterstand tegen Café de Rietplas om te buigen naar een 4-6 overwinning.
Bij café de Vrijbuiter in Apeldoorn wist de Vrijbuiter Cashino 1 de punten in eigen huis te houden. Opnieuw greep Oranjebar 3 net naast de winst en werden met 6-4 door Vrijbuiter Cashino 1 verslagen. In Vroomshoop was er een pijnlijke nederlaag voor Café Kremer. Het bezoekende Real Magic uit Tilburg vertrok aan het eind van de dag met een 4-6 overwinning naar het Brabantse land. Café de Schot was vandaag vrij.

 

Overgangsklasse B
Oranjebar 2 had in de uitwedstrijd tegen Café Kafé niets in te brengen en werd met 8-2 teruggestuurd naar Mariahout. Red Alert werd wederom serieus getest. Dart Team Venlo stond na de singels met 3-2 voor, maar de goede teamspirit in het team van de Tilburgers zorgde ervoor dat de achterstand werd omgebogen naar een 6-4 overwinning. Achtervolger De Zwaantjes wonnen met 8-2 van de Fanatics Weert en hun achterstand op de koploper blijft dus vijf punten. Café D’n Beer won door een solowinst van Roy Leenders met 6-4 van Ambiance en ook kon weer een overwinning bijschrijven. Tenslotte deed Sterkdarts Goudenregenbar 2 zeer goede zaken in de strijd tegen degradatie: zij wisten L&L Nederhemert met 8-2 te verslaan.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK