Super League Nederland Speelronde 05: Oranjebar SLN 1 boekt ruime thuiszege

Oranjebar SLN 1 laat Twenty Six Urk discussie achter zich en neemt revanche via een 8-2 thuisoverwinning op Café Sante Leiden.

 

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelronde 5 van de Super League Nederland. Met de huidige maatregelen konden de wedstrijden op een redelijk normale manier doorgaan. Gezien de verplichte sluitingstijd van 17.00 zijn alle wedstrijden wel een uurtje eerder begonnen. Het is goed om te zien dat alle teamcaptains en spelers de competitie graag vervolgen en dat bijna alle wedstrijden zijn gespeeld.

Voor de vijfde speelronde op rij werd de 170-finish weer gegooid. Dit maal was het Levy Frauenfelder die de Big-Fish wist binnen te halen. Ook de 180-ers werden wederom prima gevonden. Zo wisten Jeffrey Sparidaans en Patrick Geeraerts de maximale score liefst 8 maal te raken. Hieronder een korte terugblik op afgelopen speelweekend.

 

Hoofdklasse

Het team Oranjebar 1 kon deze speelronde wel verantwoord hun wedstrijd gooien en won thuis in Mariahout eenvoudig van Café Sante Leiden. Pas bij 7-0 pakten de gasten het eerste punt en uiteindelijk werd er een 8-2 zege door de Oranjemannen geboekt. Koploper Café de Dissel ging op bezoek bij DKE RW Repair en won na een 0-3 voorsprong probleemloos met 3-7. Medekoploper Bosgenoegen kreeg het nog puntloze deDartshop.nl op bezoek en struikelde bijna over de gasten. Pas in de captainsgame werd de zege vastgesteld, door een 4-3 zege van Mike de Decker op Berry van Peer. Een nipte 6-4 zege dus voor Bosgenoegen. Team Winsum Sneek won opvallend simpel met liefst 9-1 van Twenty Six Urk, de Friezen stonden na de Round Robin en de singles al op 5-0 en pakten drie belangrijke punten. Ook in Weert was een belangrijke wedstrijd, waar Fanatics ‘t Vrijthof Allstars ontving. De gastheren kwamen nog terug van 2-4 naar 4-4, maar het waren de Allstars die met 4-6 wonnen en de punten mee naar Oirschot namen.

Oranjebar

Oranjeplein 7
5738 AP Mariahout

Openingstijden

Maandag
Op afspraak

Dinsdag t/m Donderdag
20.00 tot 02.00 uur

Vrijdag & Zaterdag
20.00 tot 03.00 uur

Zondag
14.00 tot 02.00 uur

Socials

© COPYRIGHT ORANJEBAR – WEBSITE DOOR CREATIEVELINK